Maven Publishing

Slecht nieuws voor alle bazen

Slecht nieuws voor alle bazen

Slecht nieuws voor alle bazen, mooi nieuws voor ons: Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest is een bestseller! Met een mooie plek in de Bestseller 60 meteen na verschijnen wordt de kans wel erg groot dat er in elk bedrijf iemand is die dit boek onder ogen krijgt.

Roland Grootenboer is dé carrière-expert van Nederland, die zowel start-ups (Blendle) als corporates (Google) van binnenuit kent. Hij onderhandelde over salaris, bedacht welke vragen er werden gesteld bij sollicitaties, dealde met burn-outs en nam maatregelen tegen grensoverschrijdend gedrag – allemaal voor de baas.

Tijd om de rollen om te draaien.

In Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest neemt Roland aan jouw kant van de tafel plaats. Hij schreef de ultieme gids voor een gelukkige, gezonde en goedbetaalde carrière. In tien hoofdstukken vertelt hij je op een luchtige manier alles wat je moet weten over het werkende leven – van salarisonderhandelingen tot gemotiveerd blijven op je werk – én geeft hij je een kijkje achter de schermen bij je baas.

Je krijgt:

-Een unieke blik op de gang van zaken aan de 'andere kant' van de tafel: hoe bereidt je baas zich voor op een sollicitatie? Wat betaalt je baas daadwerkelijk voor jou?

-Killer-tips waarmee je nooit meer ontevreden een onderhandeling of functioneringsgesprek verlaat.

-Zinnen die in werksituaties altijd van pas komen, bijvoorbeeld in een sollicitatie of om 'nee' te zeggen tegen te veel werk.

-Concrete stappen die je helpen bij problemen: wat moet je doen als je in een burn-out zit of te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag?

Daarnaast krijg je bij het boek een online werkboek vol oefeningen, checklists en handige templates. Met Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest kijk je nooit meer hetzelfde naar je werk en je carrière.

Meer informatie en bestellen? www.hetboekwaarvan.nl

Roland Grootenboer
Roland Grootenboer

Roland Grootenboer is expert op het gebied van werk. Hij was hr-specialist bij onder andere Google, Blendle en TransIP. Hij schreef het Blendle Employee Handbook, dat viral ging in Silicon Valley. Hij schrijft een succesvolle nieuwsbrief en is top voice op LinkedIn.

Maven Publishing