Maven Publishing
Webinar

Mijn gamende kind

Mijn gamende kind
Interesse in deze webinar? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Koen Schobbers, ex-professioneel gamer, auteur, presentator en spreker, heeft de antwoorden op de meest belangrijkste vragen over kinderen en gamen. Zijn inzichten over gamen en kinderen kunnen je helpen om irritaties thuis te voorkomen en de band met je kind te versterken. In zijn webinars, workshops en lezingen laat Koen zien hoe jij en je kind verantwoord kunnen omgaan met gamen. 

Waarom Koen boeken als spreker?

1: Koen wordt internationaal gezien als een van de experts van de industrie.

Koen Schobbers (1992) was een gamend kind. Hij was de eerste esporter met een topsportstatus en studeerde tegelijkertijd geneeskunde. Tegenwoordig is hij dé specialist op het gebied van gamen en esports.

Koen ervaarde vroeger zelf problematiek met zijn moeder, als gamend kind. De carrière van Koen begon in 2007 als professionele gamer in de game ‘Trackmania’. Naar aanleiding hiervan is hij van 2016 tot 2020 anchorman geweest van het programma ‘Inside Esports’ op FOX Sports. Hij is commentator bij NOS Langs de Lijn en bestuurslid en vicevoorzitter van de ‘Athletes & Players Commission’ van de Global Esports Federation.

3: Koen snapt het perspectief van ouders en het perspectief van kinderen

Omdat Koen zelf een gamend kind was kan hij perfect de brug slaan tussen kind en ouder: gezien zijn hamerstatus luisteren kinderen graag naar wat Koen te vertellen heeft en ouders kunnen goed sparren met hem over hoe ze het beste om kunnen gaan met hun gamende kind. Hierdoor is Koen een graaggeziene spreker op ouderavonden en onderwijsevents.

2: Gamen is de #1 hobby van heel veel kinderen en de #1 opvoedkwestie van heel veel ouders

Veel ouders zitten met vragen over hun kinderen en gamen: 

  • Hoe voorkom je de dagelijkse strijd om schermtijd?
  • Wat is gezond gamegedrag?
  • Zou je bepaalde games thuis moeten verbieden?
  • Hoe voorkom je dat de schoolprestaties van je kind eronder lijden?
  • En hoe hou je thuis de sfeer gezellig?


Inzijn webinars, workshops en lezingen beantwoordt Koen Schobbers de belangrijkste vragen over gamen. Op elke vraag krijg je een kort en duidelijk antwoord en praktische tips en adviezen. Zijn inzichten helpen je om irritaties thuis te voorkomen, de band met je kind te versterken en laten zien hoe jij en je kind verantwoord kunnen omgaan met gamen.

Koen Schobbers uitnodigen als spreker is een goede keuze:

  • Als je een beter beeld wilt krijgen van de gaming industrie
  • Als wil weten hoe jij en je kind verantwoord om kunnen gaan met gamen
  • Als je benieuwd bent naar specifieke kansen in de gaming industrie voor jouw bedrijf
  • Als je op zoekt bent naar een superleuke actuele spreker tijdens jouw (online) event
  • Als je een waardevolle invulling zoekt voor een ouderavond


Mogelijkheden

Webinar, workshop of lezing

Koen Schobbers is een enthousiaste, ervaren spreker. Doordrenkt met praktijkvoorbeelden en met volop ruimte voor vragen, zitten de webinars, workshops en lezingen van Koen vol energie en antwoorden. De keynote of webinar is voor een onbeperkt aantal deelnemers.

Iedereen het boek

Deelnemers willen vaak meer leren over het onderwerp en aan de slag gaan met de nieuwe inzichten die ze hebben opgedaan bij de webinar of lezing. Vergroot als organisatie de impact en geef alle collega's het boek cadeau! Als uitgever doen we je graag een mooi kortingsvoorstel.

Koen Schobbers geeft ouders waardevolle inzichten en zorgt ervoor dat ze zich beter verbonden voelen met hun kinderen op het gebied van gamen.
Hans den Heijer, Senior Media Relations Officer VODAFONEZIGGO

Koen Schobbers

Koen Schobbers (1992) was een gamend kind. Hij was de eerste esporter met een topsportstatus en studeerde tegelijkertijd geneeskunde. Tegenwoordig is hij dé specialist op het gebied van gamen en esports.

Koen ervaarde vroeger zelf problematiek met zijn moeder, als gamend kind. Dit is de reden achter zijn bedrijf Parents of Play, een platform om opvoeders te helpen de relatie met hun gamende kind te herstellen, behouden of versterken en kinderen in een gezondere balans te krijgen of te houden. Hiervoor werkt Koen ook samen met bedrijven en heeft hij onder andere gewerkt met VodafoneZiggo, Spinnin’ Records en KIA.

De carrière van Koen begon in 2007 als professionele gamer in de game ‘Trackmania’. Naar aanleiding hiervan is hij van 2016 tot 2020 anchorman geweest van het programma ‘Inside Esports’ op FOX Sports, is hij vanaf 2016 een internationale spreker en is hij bestuurslid en vicevoorzitter van de ‘Athletes & Players Commission’ van de Global Esports Federation. Hij wordt internationaal gezien als een van de experts van de industrie en geeft regelmatig trainingen, workshops en keynotes voor bedrijven en organisaties. Bekijk hier de optredens in de media van Koen.

Koen Schobbers
Maven Publishing