Maven Publishing

Wereldprimeur: AI-boeken

Wereldprimeur: AI-boeken

Maven Publishing lanceert in samenwerking met Typetone een grote innovatie: AI-boeken. Dat zijn niet boeken die geschreven zijn door een AI, maar boeken die verrijkt zijn mét een AI. Daardoor kun je als lezer rechtstreeks met het boek chatten, en gelijk persoonlijke vragen stellen. Het AI-boek geeft je op basis van de inhoud, kennis en tips van het boek, gelijk een persoonlijk relevant antwoord. AI-boeken zijn gewoon te gebruiken via WhatsApp, je hoeft er niets bijzonders voor te installeren.

Hoe werkt het?

AI-boeken zijn te gebruiken via WhatsApp. Je hoeft niets te installeren: je voegt een AI-boek toe als contact, betaalt via een linkje en voilà, je kan gelijk beginnen met chatten. Op dit moment zijn er vier titels verkrijgbaar als AI-boek: Mindgym: Sportschool voor je geest van Wouter de Jong, Sorry, schatje van Anne de Jong, Help, ik heb een puber van Kluun en Flow van Mark Tuitert.

Wat voor vragen kan ik stellen?

Aan Help, ik heb een puber AI kun je bijvoorbeeld vragen: 'Mijn puber wil niet z'n huiswerk doen, en ik maak me zorgen om z'n opleiding, wat moet ik hiermee?'. Mindgym AI kun je vragen om tips of oefeningen voor meer kalmte, rust en focus. Sorry, schatje AI van Anne de Jong geeft je gedegen relatieadvies, van kleine kwesties (rondslingerende sokken) tot de grote (moeten we nog bij elkaar blijven?). En FLOW AI van Mark Tuitert is een coach die je helpt om de stoïcijnse mindset in de praktijk toe te passen.

Voor alle AI boeken geldt: je kunt alles vragen, je krijgt altijd antwoord en de gesprekken zijn 100% privé.

Uitproberen?

Alle AI-boeken zijn terug te vinden op https://ai-books.store

Kijk of het wat voor je is! Je zit nergens aan vast. Als je ervoor kiest om een AI boek aan te schaffen betaal je eenmalig 9,99, en je kunt een eerste bericht sturen zonder te betalen.

Mindgym: direct naar WhatsApp of lees er hier alles over

Sorry, schatje: direct naar WhatsApp of lees er hier alles over

Help, ik heb een puber: direct naar WhatsApp

Flow: direct naar WhatsApp of lees er hier alles over