Maven Publishing

Joris Luyendijk presenteert 'HOOP' in Paradiso

Uitnodiging voor een avond met o.a. Stine Jensen, Lavinia Meijer, Hans Aarsman, Chazia Mourali en vele anderen
  • 29 September 2019
  • 18.30
  •  
  • Entree: 16.5
  • Reserveren is verplicht
  •  
  • Paradiso Amsterdam, Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam

Beste maven,

Graag wil ik je uitnodigen voor een bijzonder mavenement rondom HOOP, het nieuwste Nederland in ideeën-boek*, op zondagavond 29 september in Paradiso Amsterdam.

Op deze avond gaat gastheer Joris Luyendijk in gesprek met Louise VetHans AarsmanMerlijn TwaalfhovenStine JensenLavinia MeijerGustaaf PeekChazia Mourali en vele anderen. Door middel van muzikale optredens, voordrachten en panelgesprekken vertellen wetenschappers, kunstenaars en ondernemers wat hun hoop geeft – zelfs als het gaat om klimaatverandering, de economie of de opkomst van populisme. Kortom: het wordt een mooie avond!

En natuurlijk zullen we die avond ook het boek HOOP presenteren, waarin je nog veel meer hoop kunt vinden. Met bijdragen van Gerard ’t Hooft (Nobelprijswinnaar Natuurkunde), Bibian Mentel (atleet), Micha Wertheim (cabaretier), Griet Op de Beeck (schrijver), Jeroen Smit (journalist), Dick Swaab (hersenwetenschapper), Kim Putters (directeur Sociaal en Cultureel Planbureau) en 93 andere experts.

Mocht je erbij willen zijn, dan raad ik je aan om niet te lang te wachten met kaarten kopen, Paradiso geeft aan dat de verkoop erg hard gaat. Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om erbij te zijn, dan raad ik je uiteraard ook het boek van harte aan.

Heel graag tot de 29e!

Sander Ruys

Koop HOOP bij Maven


Tim van Opijnen
Tim van Opijnen

Tim is oprichter van sciencepalooza, mede-oprichter van Discovery Festival en schreef met een aantal vrienden het populair wetenschappelijke boek ‘In de toekomst is alles fantastisch‘, dat short-listed was voor de Eurekaprijs 2007. In Oktober 2006 is Tim de Atlantische oceaan overgesprongen en woont in Boston in de VS waar hij professor Microbiële Systeem Biologie is en onderzoek doet aan infectieziektes en antibiotica resistentie. Samen met Mark Geels is hij de initiatiefnemer van Nederland in ideeën.

Boeken
Nodig Tim van Opijnen uit voor een lezing of workshop
Maven Publishing