Maven Publishing

Wouter de Jong en Dylan Haegens helpen jouw kind de lockdown door

Wouter de Jong en Dylan Haegens helpen jouw kind de lockdown door

Slapeloosheid, somberte en angst: dit zijn gevoelens waar kinderen sinds de tweede lockdown helaas maar al te bekend mee zijn. Uit een onderzoek van Emma Kinderziekenhuis Amsterdam blijkt dat maar liefst negentig procent van de ondervraagde kinderen negatiever in het leven staat vanwege de coronamaatregelen.

Daar moet verandering in komen, vinden Wouter de Jong (auteur van de succesvolle Mindgym-reeks) en YouTuber Dylan Haegens. Met hun vijfdaagse lockdownchallenge gaan deze twee niet alleen de strijd aan met verveling, maar ook zorgen ze ervoor dat kinderen de superkrachten in hun hoofd ontdekken (en daardoor hun mentale vaardigheden kunnen trainen!). Plezier en mindfulness gaan zo hand in hand, net als in de bestseller Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens Editie, het boek waarop deze challenge gebaseerd is.

Meedoen heeft niet alleen voordelen voor kinderen, maar ook voor ouders: de challenge biedt vijf dagen lang hele leuke, gratis activiteiten aan, speciaal voor tijdens de scholensluiting. Én er zijn leuke prijzen te winnen … Waar wachten jij en je kind nog op?

De lockdownchallenge, in het kort:

- Ontvang vijf dagen lang leuke challenges voor jou en je kind, gewoon in je mailbox;

- laagdrempelige opdrachten van Wouter en Dylan, in het teken van mindfulness;

- deelname is gratis;

- aanmelden kan via deze link.


Ken jij Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens Editie al? In dit boek legt Wouter de Jong uit hoe je hoofd werkt, en hoe je de superkrachten voor je hoofd kunt trainen. Zoals: je piekerknop uitzetten, onbeperkt youtuben in je hoofd, je concentreren als een laserstraal, je stoutste dromen waarmaken, omgaan met (cyber)pesters, durven wat je eigenlijk niet durft... Ontdek jouw 15 superkrachten! En, goed nieuws: YouTuber Dylan Haegens komt in deze editie op bezoek. Hij heeft ook vette prijzen bedacht die je kunt winnen: later naar bed, minder rotklusjes en... meer eitosti's uiteraard! Dylan maakt superleuke filmpjes met veel grappen, en hij helpt kinderen met zijn stichting 'Durf Te Vragen'. Op YouTube heeft hij ruim 1,8 miljoen volgers. 

Met leuke experimenten, interessante weetjes, mooie verhalen en heel veel challenges, ook om samen met je ouders te doen. 
Wouter de Jong
Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Door mindfulness neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega's. Je verhoogt de focus op het lichaam, zodat je vroegtijdig stresssignalen kunt opmerken en daar constructief op in kunt spelen. Energiemanagement voor de lange termijn dus! En...net als in de sportschool: alleen luisteren naar theorie boekt geen resultaat.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.


Maven Publishing