Maven Publishing
Webinar

Mindgym voor thuiswerkers

Mindgym voor thuiswerkers
Interesse in deze webinar? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Door het vele thuiswerken vervaagt de grens tussen werk en privé meer dan ooit. Veel mensen merken dat ze veel stress ervaren: onzekerheid over de toekomst, je collega's minder zien en spreken, minder complimenten krijgen en voornamelijk taakgericht communiceren dragen hieraan bij.

Coach en bestsellerauteur Wouter de Jong laat in deze webinar zien wat je kunt doen om je mentale conditie te verbeteren. Deze interactieve webinar geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust, positiviteit én energie.

Met de inzichten uit Mindgym leer je:

Hoe een stap terug doen je kan helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd

Hoe je ook op afstand betekenisvoller kunt communiceren met collega’s, familie en vrienden

Hoe je met meer aandacht in het leven staat 

Blij te zijn en te willen wat je hebt

Minder energie te verspillen aan piekeren en stressen

Positieve emoties langer vast te houden

Waarom aan de slag gaan met Mindgym?

1: Meer dan 100.000 mensen gingen je voor

Wouter is bestsellerauteur en zijn Mindgym boeken zijn inmiddels meer dan 100.000 keer verkocht. Hij wordt wekelijks gevraagd om te spreken bij overheid, onderwijs en het bedrijfsleven en heeft al meer dan duizenden mensen getraind in zijn Sportschool voor je geest.

2: Geschikt voor de meest nuchteren onder ons

Mindgym is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en bevat ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie. Wouter vertaalt deze inzichten naar praktische sportschool metaforen. Dit levert concrete handvatten op die je direct zelf kunt toepassen. 

3: Mindgym kan online en offline

Wouter de Jong transformeert elke ruimte (online en offline) tot zijn ‘sportschool voor je geest'. Wouters energieke en interactieve presentaties zijn als een proteïne shake voor je hersenen en geven je een mentale reset. Met als resultaat meer focus, rust én energie.

Wouters webinars duren maximaal anderhalf uur en zijn zeer interactief. Zo worden deelnemers bijvoorbeeld uitgenodigd om te gaan staan voor bepaalde oefeningen, zitten er challenges in verwerkt, kunnen deelnemers prijzen winnen en worden ze uitgedaagd aan de slag te gaan met eigen cases.

Om de ervaring compleet te maken is het leuk om deelnemers het boek Mindgym cadeau te doen. We kunnen de boeken naar kantoor sturen, maar kunnen in overleg ook zorgen dat de deelnemers een mooi ingepakt cadeautje thuis ontvangen.

‘I love Mindgym! Het is de leukste no-nonsense methode om mentaal sterk te blijven.'
Tony Crabbe

Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Door mindfulness neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega's. Je verhoogt de focus op het lichaam, zodat je vroegtijdig stresssignalen kunt opmerken en daar constructief op in kunt spelen. Energiemanagement voor de lange termijn dus! En...net als in de sportschool: alleen luisteren naar theorie boekt geen resultaat.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.


Wouter de Jong
Maven Publishing